LINK is vijftien jaar! Daar staan we graag bij stil en niet alleen in dit nummer van 2012. LINK is er trots op om deze prachtige leeftijd te hebben bereikt. LINK dankt iedereen die dit mogelijk maakt; inventieve en zeer loyale medewerkers, abonnees van het eerste uur - voor wie zich nog niet als zodanig kenbaar heeft gemaakt, doe het snel, er valt iets te vieren samen.
Zonder de merken die in LINK adverteren of op een andere wijze samenwerken, was deze vijftienjarige al lang geleden bezweken. We zijn jullie tot in de eeuwigheid dankbaar voor het vertrouwen en de steun!
Na tien, of in dit geval vijftien jaar, ga je toch onwillekeurig terugblikken, terwijl mode altijd vooruit kijkt. Reflectie is lang geen slechte zaak, zeker nu in deze lastige, economische periode. Mijmeren over hoe enthousiast je aan iets begint, niet een keer, maar telkens weer. Lijstjes maken met wie er nog wel is en wie niet, en waarom dat zo is. Herinneringen ophalen aan beurzen die niet meer bestaan, of aan die ene winkel die zo geweldig was, of dat coole merk. Het totaalbeeld is fijn, misschien dat er eens op een andere manier over geschreven gaat worden; de memoires van LINK in boekvorm.
In dit nummer willen we in ieder geval niet voorbij gaan aan de schoonheid van mode. Mode op het hoogste niveau weliswaar, maar die is altijd inspirerend voor iedereen. Met grote dank aan Peter Stigter voor vijftien(+) foto’s van de afgelopen vijftien jaar die voor hem en Jetty Ferwerda toonaangevend zijn. Jetty schreef er een mooie tekst bij.
Bladerend door dit nummer zal de lezer meer referenties aan het vijftienjarig bestaan tegenkomen en we hopen dat dit bevalt. De ervaringen van anderen de afgelopen vijftien jaar of langer, we delen het graag.
Tot slot, omdat LINK is waar het voor staat, een ondeugende modefotoserie van Cornelie Tollens over maar liefst twee keer vijftien pagina’s.

LINK hoopt dat 2012 wat verbetering gaat brengen voor ons allemaal en dat we allemaal nog jaren voort kunnen.