Aanpakken, het hoort erbij. De tijden zijn anders geworden, dat staat vast. Vanzelf gaan er nog maar weinig zaken. LINK hoopt van harte dat de business weer steeds beter wordt en blijft.
Intussen schrijdt de tijd voort en dan is het toch zover: in januari 2017 bestaat LINK twintig jaar! Wij zijn trots. Als je aan het avontuur begint, weet je nooit hoe het uitpakt. De laatste jaren zijn zwaar, teleurstellend; veel bedrijven en mensen zijn in zichzelf gekeerd. Die nieuwe deeleconomie is een holle frase. Het ego viert hoogtij. Maar we moeten het wel samen voor elkaar krijgen. Humor? Laat me niet lachen. Wat nooit is veranderd in al die tijd, is de inspiratie en energie die sommige personen je geven, hoe je in verwondering kan blijven raken van geraffineerde of eenvoudige schoonheid. Mode is vergankelijk, maar tot op zekere hoogte. Het gaat en komt - nét iets anders - weer terug. Uniseks of androgyn, gender free - het speelt weer opnieuw. Mannen die zich vrouwelijk(er) kleden en andersom. In dit nummer heeft LINK voor de vrouw in pak gekozen. Maar is het androgyn? Of benadrukt het juist de vrouwelijkheid?
Deze keer komt Boedapest aan bod als inspirerende stad. Het staat niet bekend als mode- en/of shopping hot spot, maar wel om het internationaal vermaarde muziekfestival Sziget. Dat er toch veel meer de moeite waard is om daar te ervaren, kun je verderop ontdekken. Daarnaast een aantal interviews met voortvarende ondernemers van divers pluimage, zoals met bijna naam- en bijna leeftijdgenoot Wink, schepper van beleving en onder meer vormgever van het voormalige Bread & Butter. Met online-brillenlabel Polette dat zijn koers wijzigt, met Rem D. Koolhaas die vanuit een nieuwe locatie zijn merk United Nude verder uitbouwt en met een energiek modebedrijf als Lexson.
Informatie en inspiratie - geniet!