Het voorjaar is er eindelijk, altijd een geruststelling; de natuur die bloeit en groeit en we kunnen weer vaker in de buitenlucht zijn. Het is traditioneel het seizoen van vernieuwing en verjonging en inhoudelijk gaat deze LINK daar lekker in mee.
Niet te missen vanaf juni voor iedereen die mode wel serieus neemt, is de tentoonstelling annex manifestatie “State of Fashion 2018 | Searching for the New Luxury” samen met het Fashion & Design Festival Arnhem. State of Fashion is samengesteld door José Teunissen en is voor vakmensen en consumenten die willen weten hoever we nu eigenlijk zijn met het verduurzamen van die vuile en vaak oneerlijke mode-industrie. Grote namen nemen deel alsook nieuwe innovatieve denkers. Daarnaast laat zoals altijd FashionClash in Maastricht weer veel stof tot nadenken opwaaien.
Ook Bas Kosters is een hoogtepunt, hij werd onlangs gehuldigd met het toekennen van het Modestipendium, een terechte winnaar die volhardend en creatief zijn eigen weg in mode bewandelt. Hulde!
Daarnaast is er in deze editie aandacht voor ervaren ontwerpers OWN die momenteel een gave expositie in MAD Brussels hebben en gaat LINK in op een miskend kledingstuk dat we allemaal dagelijks dragen; de onderbroek.
Als kers op de taart de fotoserie die werk laat zien van ontwerpers uit Suriname en Frans Guyana gecureerd door Marian Duff van MAFB. Vanuit Nederland maakt zij zich hard voor de ontwikkeling van mode en jonge ontwerpers in deze landen, waar we meestal niet bij stilstaan.
Innovatie en creativiteit - de drijfveren van deze business. Laat u inspireren.