"Vrouw"

Eind april. Nederland in een oranje wolk. Eindelijk lenteweer. Goed voor de verkopen!
Goed voor je humeur. Een voorjaar dat maar winter bleef, net als de economie. Triple dip - we willen er NIETS meer over horen, zien, lezen. Maar het is de realiteit en verstoppen heeft geen zin. Dus als het kan doorgaan met opgeheven hoofd. En er kan nog zoveel! Goed nieuws is overigens wel, dat nu ook in Den Haag (Minister Kamp) een belletje is gaan rinkelen over de status van de detailhandel. Dat het de hoogste tijd is voor actie! Benieuwd of ze echt met iets zinnigs kunnen komen, want tot nu toe …
Met dit nummer brengen we een kleine ode aan de vrouw. De mode en de vrouw zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, ook al is de vrouw een tikkeltje aan het dwalen nu en is de mode voor de man redelijk dominant en eensgezind. LINK dook eens onder in de vrouwenjeans, het succes van de skinny en hoe haal je er het beste uit als merk en winkelier?
Verder kijken we precies een jaar terug op de apriluitgave van 2012 Kleur & Print met een fijne fotoserie die aangeeft hoe pittig je prints kan combineren voor een nieuw beeld. Volop print en kleur in de winkels - het komt wel goed met dit voorjaar.